Preduzece  Concordia Commerce doo je  osnovana je 1991 godine. Raspolazemo sa magacinskim prostorom od 3500 m2, I 5 maloprodajnih jedinica u Crnoj Gori. Od svog osnivanja do danas, izrasli smo u jednu od vodecih firmi u Crnoj Gori.

Osnovna djelatnost naše  kompanije  je maloprodaja, veleprodaja: Granita, mermera, prirodni dekorativni kamen, plocica, tepiha, sobnih vrata, sanitarija, rasvjete, bjela tehnika, namestaja a posebno izdvajamo novitet u nasoj firmi TRAVERTINO. Imamo siroku lepezu proizvoda  od preko  30000 raznovrsnih artikala koji kupcu omogucavaju da sve nadju na jednom mjestu. Uz moto: Ako nesto ne nadjete kod nas to mozda I ne postoji.

Saradjujemo sa velikim brojem svetski poznatih firmi koje su u nama videli adekvatnog partnera za pozicioniranje svojih brendova. I postali smo  kompanija  koja  zastupa vodeće svijetske  brendove  iz Evrope i dalekog istoka.

Dalji rast i razvoj preduzeća, temelji se na konstantnim promjenama u uvođenju novih brendova u asortiman, sa ciljem da se u potpunosti zadovolje potrebe i očekivanja potrošača.

Posjetite nas I uvjerite se u kvalitet.

Brendovi